Weboldala Kezelése Videó

Tapasztalataink szerint ahhoz, hogy Önállóan szerkesze weboldalát alapfokú webkezelési gyakorlat szükséges. Többször előfordult megrendelőinkkel, hogy a saját maguk szerkesztette weboldal „összeomlott” és nagyobb kár esett mint amilyen megtakarítás történt a szerkesztési, karbantartási, mentési, frissítési folyamatok során. Bár egyszerűnek tűnik, szükséges egyfajta jártasság az előbb említett munkálatok során.

A szerkesztési, karbantartási, mentési, frissítési teendőket, pár ezer forintos havi díjért átvállajuk és professzionálisan, naprakészen tartjuk weboldalát.

Amennyiben mégis úgy dönt Önállóan szerkesztené a már elkészült és átadott weboldalát természetesen megteheti és amennyiben beütne a baj, szívesen kijavítjuk  Önnek rezsióra díjunkkal számolva.

Ha úgy érzi felkészült a további Önálló szerkesztésre, segítségére leszünk  következővel:

Elészítettünk a Weboldala Kezelése Videó (WKV) oktató anyagot, amelyet weboldalának átadásakor szintén rendelkezésére bocsájtunk. Így egyszerűen megtekintve a videót választ kaphat weboldala kezelése során felmerülő kérdéseire.

Amennyiben a videó ellenére nem találja a választ, vagy felmerülő kérdései lennének, szívesen állunk rendelkezésére elérhetőségeinken.

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Szerezzen minél több potenciális ügyfelet!

Nem nélkülözhet egy professzionális weboldalt!

GDPR engedély*

14 + 11 =

Elérhetőségeink

    Ügyfélszolgálati idő: 

    • Hétfő-péntek : 09:00-16:00

    Kihagyhatatlan lehetőség vállalkozóknak! Mini webhelyek hihetetlenül kedvező áron!

    X