Fontos szempontok

Olvassa el, a megrendelés előtt melyek az első lépések amik szükségesek ahhoz,

hogy elindulhasson saját weboldalának felépítése.

  1. Kell egy domain nevet választania, és tárhelyet bérelni (Amennyiben tőlünk szeretné ezt, segítségre van szüksége a domain név választásához, természetesen az igényeinek megfelelően segítünk. A velünk készíttetett webmegjelenéshez kedvezményes hostingot biztosítunk!)
  2. El kell dönteni, hogy milyen típusú weboldal szükséges Önnek, vagy Cégének. Van-e már kialakult design elképzelése, vagy a “nulláról” kell majd indulnunk. Ki kell találni, hogyan nézzen ki a honlap: milyen elrendezésű, milyen színvilágú legyen, valamint fontos kérdés még, hogy milyen funkciókkal kell, hogy bírjon leendő weboldala. (az előzetes INGYENES konzultációkor meghallgatjuk elképzeléseit, javaslatokat teszünk, egyeztetünk mindaddig amíg Ön elégedett nem lesz)
  3. Tartalmat kell írni, tervezni a honlapra. Amennyiben ezt Ön teszi meg, a weblap szövegeit és a kiválasztott felhasználni kívánt képeket el kell  juttatnia hozzánk (e-mail) Amennyiben ezt a munkát is ránk bízza, (külön díjazás ellenében) elvégezzük az Ön kontrollja mellett.
  4. Fontos tudnia, hogy 2018.05.25-től az európai GDPR szabályozásnak (adatvédelmi előírás) meg kell felelnie. El kell döntenie, hogy az ehhez tartozó Adatvédelmi Szabályok és Általános Szerződési Feltételek szövegezetét ki készíti majd el. (tudunk ajánlani jogi szakembert, vagy ezt mi is elkészíthetjük Önnek, külön díjazásért.)
  5. Miután a fentiekkel megvan (megvagyunk) árajánlatot teszünk.
  6. Ha az árajánlatot elfogadja, akkor az 50% előleg elküldése után azonnal elkezdünk dolgozni a weboldalával.
  7. Az előzetes tervek alapján elkészítjük a weboldalt.
  8. A megbízási díj második felének átutalása.
  9. Keresőoptimalizálás: Az elkészített weboldal keresőbarát módon lesz kivitelezve, de erős kulcsszavak esetén ez nem elegendő a jó helyezés eléréséhez, így további munkára van szükség. Ehhez a munkához minősített keresőoptimalizálási szakembereket ajánlunk.

Természetesen egyedi igényei alapján a fent leírt útmutatás változhat.

Egyéb fontos szempontok:
(a + jelekre kattintva lenyílik a tartalom)

Önállóan is szerkeszthető!

Olyan admin felületet kap amelyet akár önállóan is tud szerkeszteni. Egyszerű felület mint egy Wordben. Szöveg, képek, videók, stb. módosítása az oldalon. Így, ha akarja megspórolhatja a módosítási összegeket.

A KERYI Design által készített weboldalakhoz INGYENES WTK (Weboldalának Kezelése Tréning) oktató videót biztosítunk, amely lépésről-lépésre bemutatja a módosítási módokat.

Amennyiben nem kíván, vagy nincs ideje ezzel foglalkozni, természetesen elvégezzük Ön helyett ezt is.

Reszponzív weboldal

A  reszponzív honlapkészítés alapkövetelmény, ha profi weblapot szeretne. Ma már jelentős számban az emberek, mobil telefonról keresnek és nézik weboldalát. Ha nincs optimalizálva weboldala ezekhez az eszközökhöz, a látogatói élmény jelentősen csökken és megrendelést veszíthet.

Azért hogy ez ne történhessen meg minden weboldalt mobil, tablet barát módon, reszponzív (eszközhöz alkalmazkodó) készítünk el. Így a felhasználói élmény bármely eszközön kimagasló lesz.

Frissítés, karbantartás, mentés?

Amennyiben a felmerülő módosításokat, havi karbantartást, mentési, frissítési feladatokat ránk bízza, természetesen szívesen elvégezzük Ön helyett.

A havi módosítási, adatbázismentési, weboldal frissítési díj: 5.900.- (ez 1 órányi rezsióradíj) Ha komolyabb módosítást tervez, akkor ezzel a rezsióradíjjal kell számolnia. Amennyiben egy adott hónapban nincs módosítás a szövegekben, képekben stb. akkor csak az adatmentési és frissítési feladatok díját 2.990.-/hó kell kifizetnie.

Így biztonságban lesz weboldala és a módosításokat is elvégezzük, nem terhelve ezzel az Ön idejét.

Weboldalának Kezelése Tréning (WKT)

Egyszerű szerkesztőfelület, beillesztési lehetőségek (kép, videó stb.) jellemzi az admin felületet, ahol Ön akár Önállóan is tudja a változásokat módosítani, illetve írhat blogbejegyzést, küldhet emailt, kezelheti a weboldalát. Ennek ellenére előfordulhat, hogy akadályba ütközik és jól jönne egy kis segítség.

Semmi gond ezért készítettük el a WTK oktató videót, amelyet weboldalának átadásakor szintén rendelkezésére bocsájtunk. Így egyszerűen megtekintve a videót választ kaphat a weboldala kezelése során felmerülő kérdéseire.

Miért válasszon minket?

Fontos pontok felsorolása, a döntés megkönnyítése érdekében:

 • Gyors pontos munkavégzés
 • Időpont garancia
 • Nagyon kedvező ár/értékarány
 • Reszponzív weboldalak
 • Önállóan is végezhető módosítások
 • Minimális karbantartás
 • Gyors ügyfélszolgálat
 • Weboldal fejlesztési lehetőségek
 • Vétel, részlet és bérlési lehetőség
 • Domain és tárhely egy kézben
 • Affiliate (ajánlás) lehetősége

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Szerezzen minél több potenciális ügyfelet!

Nem nélkülözhet egy professzionális weboldalt!

GDPR engedély*

12 + 8 =

Elérhetőségeink

  Ügyfélszolgálati idő: 

  • Hétfő-péntek : 09:00-16:00

  Kihagyhatatlan lehetőség vállalkozóknak! Mini webhelyek hihetetlenül kedvező áron!

  X