Bérleti konstrukciók

Amennyiben jelenleg megterhelő lenne egy professzionális weboldal megrendelése és kifizetése, tekintse meg bérleti konstrukcióinkat. Bár a bérlet valamivel drágább összértékében, de havi fizetéssel tervezhetőbbek bevételei, így jobban megéri ha induló vállalkozása van, vagy bármi okból csökkentené költségeit.

Magánszemélyként, cégként is többnyire havonta érkeznek a bevételei, így miért ne fizethetne weboldaláért is havonta. A weboldal bérlés ideális lehet az Ön számára is. Akár magánszemélyként, akár cégként kíván weboldalt készíttetni majd üzemeltetni fontos lehet, hogy kezdeti költségei alacsonyak legyenek.

A KERYI Design 1-1 bérleti konstrukciót kínál a négy csomaghoz, (tudomásunk szerint) egyedülállóan. A bérlési idő elteltével a weboldal teljes egészében az Ön, vagy cége birtokába kerül és a bérleti díj MEGSZŰNIK! 

Így, nevezhetjük akár egyfajta lízing konstrukciónak is ezen ajánlatunkat. Az alábbiakban a csomagokhoz tartozó bérleti díjakat illetve időtartamokat olvashatja. Amennyiben bérleti konstrukcióban gondolkodik, bátran vághat bele weboldalának elkészíttetésébe tervezhetőbb kiadások mellett. Csak kattinson az alul található gombra és kérjen ajánlatot.

8.900.-/hó

(csak bérelhető)

13.300.-/hó-tól

(időtartam: 15 hónap)

15.600.-/hó-tól

(időtartam: 15 hónap)

20.600.-/hó-tól

(időtartam: 15 hónap)

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Szerezzen minél több potenciális ügyfelet!

Nem nélkülözhet egy professzionális weboldalt!

GDPR engedély*

12 + 14 =

Elérhetőségeink

    Ügyfélszolgálati idő: 

    • Hétfő-péntek : 09:00-16:00

    Kihagyhatatlan lehetőség vállalkozóknak! Mini webhelyek hihetetlenül kedvező áron!

    X