Webdesign

 A jó webdesign egyenes út a siker felé!

 

 • maradandó pozitív benyomást tesz, könnyen rögzül
 • egységes arculatot mutat, harmonizál
 • jól néz ki és kellemes benyomást biztosít
 • vásárlásra, megrendelésre, kapcsolatfelvételre ösztönöz, így pénzt termel

A professzionális webdesign mind a négy elvárásnak megfelel. A tervezéstől az átadásig ezen szempontokat visszük végig sikere érdekében.

Webdesign a legjobb eszköz az egységes online kapcsolatépítéshez

Ahhoz, hogy az online felületeken sikert könyvelhessünk el,nem szabad figyelmen kívül hagyni a legfontosabb szempontokat:

Egységes arculat, mely könnyedén rögzül és könnyen megjegyezhetővé teszi személyét, cégét:

A  logó, a weblap és a közösségi oldalak egységes megjelenése, színvilága, a képi és szöveges tartalmak stílusa mind fontos ebből a szempontból. Érdemes nem csak a webes megjelenést, (weboldal, online kiadványok, közösségi média megjelenések) hanem a nyomtatott reklámeszközöket is (szórólap, névjegykártya, levélpapír, autófólia stb.) ehhez igazítani. Minden hatás egységes és maradandó.

Reszponzív megjelenés, amely ma már nem a fontos, hanem a nélkülözhetetlen elem.

A reszponzív webdesign ma már nélkülözhetetlen, hogy minden eszközön hibátlan megjelenést biztosítsunk az érdeklődőknek, legyen szó akár PC-ről, laptopról, tabletről, vagy bármely okostelefonról.

Nincs második benyomás! Az édeklődő látogató azonnal az első alkalommal itél.

A weboldal képi és szöveges tartalmai, a színvilága, a rendezettsége, könnyű értelmes kezelhetősége mind hozzájárul ahhoz, hogy pozitív élményt kapjanak a látogatóink és ezzel bizalmat tudunk építeni, amely nélkül nincs kapcsolat, nincs üzlet.

Fontos a hosszútávú elköteleződés a leendő és meglévő megrendelőkkel kapcsolatban, hiszen nem egyszer akarunk neki eladni valamit, hanem termékeinkkel, szolgáltatásainkkal ki akarjuk szolgálni igényeit. A elégedett vásárló szívesen ajánl tovább bennünket és ez nem elhanyagolható előny.

A felsoroltakon túl, számos további igénynek meg kell felelni, hogy tartós sikert érjünk el.

Ha úgy érzi, hogy online megjelenése jelenleg nem tökéletes, ne habozzon felkeresni bennünket elérhetőségeinken. Ott leszünk Önnel az elképzeléstől a megvalósításig. Szívesen dolgozunk az Ön sikeréért. A mi sikerünk au Öné nélkül elképzelhetetlen.

Várjuk jelentkezését.

KERYI Design

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Szerezzen minél több potenciális ügyfelet!

Nem nélkülözhet egy professzionális weboldalt!

GDPR engedély*

13 + 7 =

Elérhetőségeink

  Ügyfélszolgálati idő: 

  • Hétfő-péntek : 09:00-16:00

  Kihagyhatatlan lehetőség vállalkozóknak! Mini webhelyek hihetetlenül kedvező áron!

  X